Str. Dimitrie Iov nr. 167 . C.P. 717155, oraş Flămânzi, Botoşani +40 231 552119 grscnbalcescu@gmail.com

Parteneri web de backlink

componentele esențiale ale unui domeniu

Dacă ați interacționat recent cu zona SEO sau tocmai v-ați finalizat propriul website, cel mai probabil că aveți multe întrebări legate de optimizarea SEO.

Ce sunt backlink-urile?

Backlink-urile sunt unele dintre componentele esențiale ale unui domeniu (care de cele mai multe ori este identificat cu pagina web în sine).

Pe scurt, ori de câte ori un site web include în conținutul său o referință (link) care trimite spre un alt site web, un backlink este generat.

Categorii

Spitale (2)

Viziune

Şcoala se va dezvolta şi se va adapta nevoilor de formare ale societăţii asigurând pregatirea, profesională şi personală a elevilor pentru viaţa, la standarde europene.

Misiunea Liceului Tehnologic,,Nicolae Bălcescu” Flămînzi ,este de a oferi comunităţilor din oraşul Flămînzi şi din localităţile învecinate (comunele Frumuşica, Copălău şi Prăjeni), conform cerinţelor acestora, oportunităţi de educaţie accesibile şi de calitate care să asigure egalitatea şanselor pentru toţi absolvenţii, formând în personalitatea acestora spiritul de echipă şi toleranţa, responsabilitatea şi dialogul ca o cheie pentru reuşita în carieră. Pe aceste premize se înlătură defavorizarea oricărei persoane, se inspiră capacitatea de a realiza învăţarea pe tot parcursul vieţii şi performanţa pentru a atinge excelenţa conform dimensiunii europene spre care accedem noi şi comunitatea din care facem parte